Κοπή Πίτας 2017

There are no translations available.

pita17

Κοπή Πίτας του Συλλόγου που θα γίνει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο εξοχικό κέντρο ΑΥΡΑ, στον Άναυρο του Βόλου (φωτογραφία). Ώρα 18:30 και θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί γιατί θα έχουμε και την γενική μας συνέλευση, με θέματα:

  • Απολογισμός 2016
  • Διάσωση και αξιοποίηση της ΑΡΓΟΥΣ
  • Προτάσεις
  • Διάφορα.

Η Κυπριακή Τραγωδία - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

There are no translations available.

Πρόσκληση resize

2η Επίσκεψη Υπουργού

There are no translations available.

2η Συνάντηση με υπουργό

Την  περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου συναντήθηκα με τον Υπουργό Ναυτιλίας κο Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων κο Χρήστο Λαμπρίδη και την Διευθύντρια του ΕΣΠΑ κα Αθηνά Φωκά σε συνέχεια των επαφών μου για την έγκριση κατασκευής αγάλματος του Ιάσωνα στην παραλία του Βόλου.
Ο Υπουργός είναι θετικός και ξεκινά τις διαδικασίες για εξεύρεση χρηματοδότησης για την κατασκευή του Αγάλματος! Το πρώτο σκέλος της έγκρισης κατασκευής (σε συνεργασία πάντα με τον ΟΛΒ) επιτεύχθηκε! Προ...χωρούμε στην εξεύρεση προγράμματος χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ) που λογικά θα γίνει με την βοήθεια της περιφέρειας (σύμφωνα πάντα με την πρόταση του Υπουργού)!
Βήμα-βήμα θα πλησιάσουμε στον στόχο! Και υπομονή έχουμε και επιμονή επίσης! Έχουμε μεγάλη προίκα και πρέπει να την αναδείξουμε σε όλο τον κόσμο! Πολιτιστική επίθεση - είναι ένας τρόπος να χτυπήσουμε τους βαρβάρους!!

Ο Πρόεδρος
Νίκος Ντόκος

Page 1 of 15

Start
Prev
1

Powered by thesweb

Feature Demo Image

Web Design & Development ThesWeb!

Ο δικτυακός τόπος argonautes2008.gr είναι μια προσφορά της ThesWeb Γεώργιος Ζεϊμπέκης

Visit the Site

Member Login